Ruimte voor succesvolle retail

De dynamiek in de markt voor retail is groot. Wensen van consumenten en trends blijven zich vernieuwen. Wil je als retailondernemer daar op inspelend een nieuw of groter pand realiseren? Dan begeef je je op het gebied van stedelijke ontwikkeling en ontkom je meestal niet aan procedures. Nieuwe plancapaciteit of een omgevingsvergunning zijn nodig. Het vraagt om inzicht in behoeften, ruimtelijke effecten en toekomstperspectieven.

 

IMG 2531

ONZE VISIE

Procedure of niet, Ginder adviseert ondernemers. Onafhankelijk en op maat. Over hun locatiestrategie. Of over hun omzetkansen. Met een sterkere marktpositie als doel.  

Elk verzorgingsgebied, elke locatie en elke branche is uniek. Dat geldt voor supermarkten, bouwmarkten, woonwinkels, tuincentra, fietsenzaken, noem maar op.

Ginder adviseert op basis van actuele data, markttrends en referentiekennis uit eerdere trajecten. Daarmee weten we ondernemersvragen altijd op z’n scherpst te duiden. Vervolgens zorgen we voor draagvlak en uitvoerbare plannen, waarin consumententrends, een divers aanbod en gedeelde belangen samenkomen. Zo creëren we een gezamenlijk toekomstperspectief voor ondernemers en alle andere belanghebbenden binnen de lokale en regionale retailstructuur. 

WAT BIEDT GINDER?

 

Wij helpen retailondernemers met het ontwikkelen en realiseren van hun ambitieuze plannen: 

 

  • Locatieadvies en -strategie: Welke locatie past goed bij je beoogde, vernieuwende ontwikkeling of uitbreiding van je retailactiviteiten ?  
  • Omzetadvies: Op hoeveel klanten en welke omzet kun je rekenen in een nieuw verzorgingsgebied? 
  • Behoeftenstudie, inclusief effecten: Als onderbouwing bij ruimtelijke procedures. Raad van State-proof en rekeninghoudend met de Ladder voor duurzame verstedelijking. 

Contactformulier

Vul onderstaande velden en laat een bericht achter. Wij zullen jouw bericht spoedig beantwoorden.

Documenten of tekeningen uploaden
No file chosen

Dit vind je misschien ook interessant

Door goed te observeren en oog voor detail, is onze kennis en expertise van uitstekende kwaliteit en dat willen we maar al te graag met je delen.

Toon alle items