Anka van Sommeren

Office manager
Onze spin in het web. Anka's passie is om te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Collega's en opdrachtgevers worden altijd met een lach geholpen. Welkom in Den Bosch!
Bart Boschma Bart Boschma

Bart Boschma

Adviseur Ruimtelijke economie Vrijetijdseconomie en toerisme Visie Onderzoek
Adviseur en verbinder, met kennis en ervaring in de planologie. Bart ziet kansen en kan bijdragen aan de herontwikkeling van bestaand vastgoed en locaties. Alles voor een mooiere leefomgeving.

Bennie Roelands

Senior adviseur Vrijetijdseconomie en toerisme Bedrijfsadvies Ondernemerschap Strategie
Onze hotelman. Koppelt inhoudelijke kennis aan harde data. Bennie brengt diepgang en onderbouwing aan kansen én knelpunten van nieuwe hotelontwikkelingen.

Charlotte de Wit

Adviseur Ruimtelijke economie Vrijetijdseconomie en toerisme Visie Onderzoek
Analytisch en gestructureerd op zoek naar de kern van een vraagstuk. Charlotte is een aanpakker. Ze gaat door tot er tastbaar resultaat behaald is. Ziet uitdaging in het mooier en aantrekkelijker maken van gebieden en leefomgevingen vanuit menselijk perspectief.
Dave de Bruijn Dave de Bruijn

Dave de Bruijn

Adviseur Ruimtelijke economie Gebiedsontwikkeling Visie
Een planoloog in hart en nieren. Dave gaat graag de diepte in en weet altijd de kern te vatten. Ook als het complex wordt. Zijn geheim? Gewoon doen wat nodig is.

Delaram Ashtari

Adviseur Ruimtelijke economie Realisatie
Creatieve stadsverkenner. Delaram is gepromoveerd in digitale participatieve tools en smart citizenship. Ze is onze specialist in participatie en placemaking. En zorgt in ieder project voor een unieke en innovatieve aanpak.

Demi Karssen

Adviseur Ruimtelijke economie Vrijetijdseconomie en toerisme Bedrijfsadvies Visie
Geeft structuur. Met haar creatieve en frisse blik brengt Demi projecten binnen no-time vooruit. Om zo tot toekomstbestendige resultaten te komen voor ondernemers en overheid.

Dirk van den Hombergh

Senior adviseur Ruimtelijke economie Gebiedsontwikkeling Visie Strategie
Een ware adviseur én procesmanager. Dirk werkt graag aan complexe (gebieds)opgaven. Brengt belangen samen door goed te luisteren, een open mind en een vleugje humor. Om zo toekomstbestendige gebieden te creëren.

Gré Beekers

Senior adviseur Vrijetijdseconomie en toerisme Bedrijfsadvies Visie
Vrijetijdsspecialist pur sang. Gré vindt de verbinding tussen de geschiedenis van een gebied en kansrijke trends. Zo kunnen actoren daar onderscheidend op inspelen. Specialist in cultuur, erfgoed, toerisme en citymarketing.

Jan-Willem Speetjens

Senior adviseur Ruimtelijke economie Visie Realisatie
Denkt als vastgoedeigenaar én retailer. Neemt onderzoek als basis. Weet dat vastgoedmanagement de sleutel is tot verandering. Jan-Willem is specialist in de aanpak van winkelgebieden.

Jesse van Tetterode

Senior adviseur Vrijetijdseconomie en toerisme Bedrijfsadvies Visie Realisatie
Onze cultuur- en erfgoedspecialist. Bekijkt een stad door de ogen van een museumdirecteur. En zoekt de samenwerking op met kunstenaars en onderwijsinstellingen. Zo brengt Jesse verrassende inzichten in projecten.

Jikke van Haeften

Senior adviseur Vrijetijdseconomie en toerisme Visie
Expert met visie op het vitaliseren van vakantieparken. Jikke gaat met alle betrokken partijen op zoek naar een passende oplossing. Op zó’n manier dat iedereen aan de slag kan.

Joep Janssen

Senior adviseur Ruimtelijke economie Visie Realisatie
Onze bedrijventerreinen-specialist. En creatieve doorzetter. Joep denkt hardop en is een trouwe sparringpartner. Hij legt moeiteloos verbinding tussen ondernemers en overheid. Om hen samen mooie projecten te laten realiseren.

John Bardoel

Senior adviseur Ruimtelijke economie Gebiedsontwikkeling Realisatie
Waar andere adviseurs afhaken, begint voor John de uitdaging. Een meester in het creëren van winnende coalities. Gespecialiseerd in aanpak en transformatie van centrumgebieden en bedrijvenlocaties.

Joost Gieling

Adviseur Vrijetijdseconomie en toerisme Visie Onderzoek
Onze expert in plattelandsontwikkeling. Gepromoveerd onderzoeker met accent op leefbaarheid in steden en dorpen. Joost combineert moeiteloos zijn procesvaardigheden met een robuuste kwantitatieve onderbouwing.

Keava Richt

Adviseur Ruimtelijke economie Vrijetijdseconomie en toerisme Visie Onderzoek
Door goed te luisteren en analyseren weet Keava vraagstukken snel te doorgronden. Ze is een echte aanpakker. Haar optimisme en enthousiasme zijn aanstekelijk. Hiermee weet ze mensen te verbinden en samen aan de slag te laten gaan.

Lars Pijlman

Directeur & senior adviseur Ruimtelijke economie Gebiedsontwikkeling Visie Strategie
Expert in draagvlakcreatie. Lars ziet altijd kansen, want het glas is halfvol. Gespecialiseerd in economische visietrajecten, proces- en interim-management. Vooral als de gebiedsopgave taai is.

Linde Moors

Adviseur Vrijetijdseconomie en toerisme
Gastvrijheid in de brede zin van het woord en daardoor een frisse kijk op gebieden. Linde is een echte verbinder en mensen-mens. Gedisciplineerd en gestructureerd. Altijd voor het beste resultaat.

Luc van den Boogaart

Adviseur Ruimtelijke economie Vrijetijdseconomie en toerisme Gebiedsontwikkeling Visie
Aandacht voor detail én de grote lijn. Luc haalt het beste in mensen, gebieden en projecten naar boven. Is pas tevreden als het resultaat voor de opdrachtgever uitstekend is.

Merlijn Pietersma

Associate Partner / Senior Adviseur Vrijetijdseconomie en toerisme Gebiedsontwikkeling Visie Strategie Realisatie
Strateeg in leisure. Stelt vragen waarmee hij de kern raakt. Merlijn reikt nieuwe, praktische inzichten en richtingen aan. Geeft organisaties en toeristische regio's koers en vaart.

René Beukers

Senior adviseur Vrijetijdseconomie en toerisme Bedrijfsadvies Ondernemerschap Visie Onderzoek
Analytisch en pragmatisch. René loopt warm voor haalbaarheids- studies en financiële analyses. Ondernemers helpen om die stip op de horizon te zetten. En dat altijd met een glimlach.

Rien Romijn

Senior adviseur Ruimtelijke economie Onderzoek Visie
Onze retailspecialist. Kent elk winkelgebied in Nederland. Letterlijk. Gecombineerd met zijn resultaatgerichte instelling, is Rien altijd in staat om advies op maat te leveren.

Ronald Haagen

Adviseur Vrijetijdseconomie en toerisme Bedrijfsadvies Onderzoek
Rationele analist. Ronald is scherp. Altijd. Geef hem cijfers en hij ontdekt snel waar de schoen wringt. Of waar kansen liggen. Voornamelijk gericht op bedrijven en toeristische regio's.

Sanne Westerink

Senior adviseur Ruimtelijke economie Vrijetijdseconomie en toerisme Visie Strategie
Achterhaalt feilloos kansen en knelpunten. En brengt ze overtuigend over. Zo brengt Sanne partijen samen. Zonder inviduele belangen uit het oog te verliezen.

Sasja Vermeulen

Adviseur Vrijetijdseconomie en toerisme Bedrijfsadvies Onderzoek Strategie
Kijkt vanuit het grotere plaatje naar vraagstukken in vrijetijd. Neemt altijd het perspectief van een ondernemer mee. Sasja vertaalt data-analyse naar concrete adviezen. Kei in ondernemersadvies.

Saskia Veenstra

Adviseur Ruimtelijke economie Vrijetijdseconomie en toerisme Visie Onderzoek
Analytisch, gedreven en nieuwsgierig. Moeiteloos verbinding maken met verschillende mensen. En een frisse blik. Zo heeft Saskia een unieke bijdrage in projecten. En zorgt ze voor een uitstekend resultaat.

Timo van Boekel

Adviseur Vrijetijdseconomie en toerisme Visie Onderzoek
Een gepassioneerd adviseur in de vrijetijdsindustrie met ervaring bij organisaties in de dagrecreatie. Timo weet als geen ander hoe belangrijk een duidelijke profilering en visie is, onderbouwd door onderzoeksdata.

Tom Gosens

Senior adviseur Vrijetijdseconomie en toerisme Bedrijfsadvies Strategie Onderzoek
Laat niet los voordat er een passende oplossing is. Tom heeft oog voor nieuwe mogelijkheden én balans in toerisme. Als gepromoveerd onderzoeker gespecialiseerd in marktanalyses en structuuronderzoeken.
Ton Peeters Ton Peeters

Ton Peters

Senior adviseur Gebiedsontwikkeling Ruimtelijke economie Visie Strategie
Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ton neemt alleen genoegen met topkwaliteit. Gespecialiseerd in organisatie- en gebiedsgerichte ontwikkeling. Met veel bestuurlijke ervaring.

Vincent Bijnen

Adviseur Ruimtelijke economie Vrijetijdseconomie en toerisme Visie Onderzoek
Bedrijfseconomisch professional met expertise in finance. Excel kent voor Vincent geen geheimen. Sociaal en teamgericht, gedreven om samen doelen te bereiken en te groeien.

Willem Kraanen

Senior adviseur Vrijetijdseconomie en toerisme Bedrijfsadvies Transformatie Realisatie
Bruggenbouwer. Werkt vanuit zijn inhoudelijke kennis, grote netwerk en bestuurlijke ervaring. Willem richt zich op inhoud, heeft oog voor belangen en is gefocust op resultaat.

Wouter Hunnekens

Adviseur Ruimtelijke economie Onderzoek Realisatie
Analytisch, gedreven en creatief. Daarom gaat Wouter complexe vraagstukken nooit uit de weg. Datagedreven werken aan versterking van winkel- en centrumgebieden is zijn kracht.

Wouter Vaessen

Administrateur
Onze financiële man. Maar niet de standaard controller. Ook verantwoordelijk voor het facility management. Wouter staat altijd klaar om collega's te helpen en ondersteunen.