EEN BEELD DAT INSPIREERT EN AANZET TOT ACTIE

De wereld verandert. De markt verandert. De spelers en de regels veranderen mee. Dat gebeurt voortdurend. En sneller dan ooit. Hoe zorg je dat je koers houdt en tegelijkertijd flexibel blijft? En je je niet laat leiden door de waan van de dag? Kies voor houvast. Een gezamenlijk toekomstbeeld en een gewaagd doel. Geredeneerd vanuit kernwaarden en kernkwaliteiten. Rekening houdend met trends en ontwikkelingen. De neuzen dezelfde kant op dus. En betrokken die weten wat er van wie wat wordt verwacht. Een beeld dat inspireert, breed gedragen wordt en aanzet tot actie.

Garrett Sears 97878 Unsplash (2)

WAT IS ONZE AANPAK? 

Elke visie is uniek. Die máák je niet. Je ontdekt ‘m. En dat doe je altijd samen. Een goede analyse is de basis. Ginder kiest ervoor om samen net een stap dieper te gaan. Wat maakt je organisatie of gebied  écht uniek? Wat is het DNA, wat zijn de kernkwaliteiten en welke trends en ontwikkelingen spelen er? De antwoorden vormen het fundament waarop de ambitie zich ontvouwt. Toekomstperspectief en een gezamenlijk doel. Daarna gaan we terug naar het nu. Wat kunnen we nu doen om dáár straks te komen. Want een plan zonder concrete acties, blijft steken in een mooie droom.

WAT BIEDT GINDER?

We ontwikkelen visies voor gebieden, gemeenten, regio’s en bedrijven. Onze verschillende experts weten samen met jou de potenties en kansen in beeld te brengen die verzilverd kunnen worden. Op het gebied van toerisme en recreatie, centrumgebieden, regionale economie, of horeca- en detailhandel. Of specifiek jouw bedrijf of organisatie. We ontwikkelen een visie met een actieprogramma of ontwikkelkader. Een bedrijfsvisie. Of een nieuw bedrijfsconcept met bijbehorend businessplan. We prikkelen. Zetten mensen aan het denken. En ja, we durven best een beetje eigenwijs te zijn. De kern? Die verliezen we nooit uit het oog: waar wil jij naartoe?

Contactformulier

Vul onderstaande velden en laat een bericht achter. Wij zullen jouw bericht spoedig beantwoorden.

Documenten of tekeningen uploaden
No file chosen
  • Belasting & Douane Museum
  • ANWB
  • Gemeente Hardenberg
  • Camping Center Parcs Port Zélande
  • Gemeente Reimerswaal
  • Gemeente Ede