Vitalisering van de hotelsector door individuele bedrijven te ondersteunen of begeleiden bij de transformatie of het excelleren.

Vitalisering hotelsector Valkenburg aan de Geul

Excelleren en transformeren is nodig voor een gezonde hotelsector in Valkenburg aan de Geul

Bekijk dit project

Projecten door heel het land

Filteren op

Expert in de kansen van morgen

Expert in de kansen van morgen

Onze professionele, ervaren adviseurs kijken naar de problemen van vandaag. Maar zien vooral de kansen voor morgen. We bieden helder inzicht en nieuwe perspectieven. We geven de richting aan om nieuwe ambities waar te maken. En daar blijft het niet bij. Ook als het aankomt op actie en uitvoering zijn we erbij. We zetten onze expertise en ervaring in om kansen daadwerkelijk te verzilveren.

Grote uitdagingen

Grote uitdagingen

De uitdagingen waaraan we werken zijn op z’n zachtst gezegd niet eenvoudig. Maar juist daar gaat ons hart van kloppen. Het gebied zien we als onze opdrachtgever. Dus starten we altijd met een ontdekkingstocht. Naar de unieke kenmerken. Naar alle relevante partijen. Naar hun kracht, ambities en gedeelde belangen. We gaan tot de diepste vezels.

Informele benadering

Informele benadering

Onze opdrachten zijn complex, maar wij zijn liever gewoon. Dus is onze werkwijze eenvoudig, mens- en doelgericht. Vaak leidt dat tot langdurige relaties met onze opdrachtgevers. En lukt het telkens weer partijen te enthousiasmeren om samen aan de slag te gaan.

  • Gemeente Leiden
  • Efteling
  • Gemeente Eindhoven
  • Gemeente Hellendoorn
  • Toerisme Alliantie Friesland
  • Vakantiepark & Partycentrum Mölke