Vitalisering van de hotelsector door individuele bedrijven te ondersteunen of begeleiden bij de transformatie of het excelleren.

Vitalisering hotelsector Valkenburg aan de Geul

Excelleren en transformeren is nodig voor een gezonde hotelsector in Valkenburg aan de Geul

Bekijk dit project

GEBIEDEN IN BEWEGING BRENGEN LAAT ONS HART SNELLER KLOPPEN

De ene keer met (cijfermatig) onderzoek, heldere inzichten en goede onderbouwingen. De andere keer door strategische keuzes mogelijk te maken en inspirerende visies te ontwikkelen. Steeds vaker ook fungeren we als buitenboordmotor voor planuitvoering. En dat alles doen we ook voor jou!

Kom in contact

Projecten door heel het land

PinRegio de Peel, Brainport Ruimtelijke economie
Depeel1

De Peel maakt het! Ginder ondersteunt de Peelgemeenten in het opstellen van de regionale economische agenda 2022-2026.

Bekijk dit project

PinEmmen Ruimtelijke economie
Emmen1

Detailhandelsstructuurvisie gemeente Emmen 2030. Voor Emmen-centrum, vijf wijkcentra, vijf dorpscentra, de perifere concentraties Nijbracht en Meubelboulevard en het verspreide detailhandelsaanbod.

Bekijk dit project

PinHelmond Ruimtelijke economie Gebiedsontwikkeling
Img13

Verduurzaming van bedrijventerreinen door industriële symbiose.

Bekijk dit project

PinGemeente Druten Ruimtelijke economie
Druten2

Een ambitieuze economische visie voor de gemeente Druten. Inclusief uitvoeringsplan met concreet stappenplan. Zodat Druten in de toekomst economisch nóg krachtiger is.

Bekijk dit project

PinEindhoven Gebiedsontwikkeling
Eindhoven Kruisstraat

Koken als verbindingsfactor. Een innovatieve participatieve aanpak om samen met ondernemers diversiteit als groeipotentieel voor de Kruisstraat en Woenselse Markt te benutten.

Bekijk dit project
Expert in de kansen van morgen

Expert in de kansen van morgen

Onze professionele, ervaren adviseurs kijken naar de problemen van vandaag. Maar zien vooral de kansen voor morgen. We bieden helder inzicht en nieuwe perspectieven. We geven de richting aan om nieuwe ambities waar te maken. En daar blijft het niet bij. Ook als het aankomt op actie en uitvoering zijn we erbij. We zetten onze expertise en ervaring in om kansen daadwerkelijk te verzilveren.

Grote uitdagingen

Grote uitdagingen

De uitdagingen waaraan we werken zijn op z’n zachtst gezegd niet eenvoudig. Maar juist daar gaat ons hart van kloppen. Het gebied zien we als onze opdrachtgever. Dus starten we altijd met een ontdekkingstocht. Naar de unieke kenmerken. Naar alle relevante partijen. Naar hun kracht, ambities en gedeelde belangen. We gaan tot de diepste vezels.

Informele benadering

Informele benadering

Onze opdrachten zijn complex, maar wij zijn liever gewoon. Dus is onze werkwijze eenvoudig, mens- en doelgericht. Vaak leidt dat tot langdurige relaties met onze opdrachtgevers. En lukt het telkens weer partijen te enthousiasmeren om samen aan de slag te gaan.

  • Camping Center Parcs Port Zélande
  • Gemeente Helmond
  • Gemeente Roosendaal
  • Gemeente Ede
  • Gemeente Bronckhorst
  • Gemeente Horst aan de Maas