Werkvelden / Vrijetijdseconomie en toerisme
Vrijetijdsbesteding zorgt voor ontplooiing en betekenisvolle ervaringen. Het maakt mensen gelukkig. Niet voor niets is de vrijetijdseconomie wereldwijd de snelst groeiende sector. En logisch dus dat vrijetijdsbedrijven en -bestemmingen investeren in hun toekomstbestendigheid.
G Efteling 1778444

Toeristisch-recreatieve bestemmingen

Amsterdam, de Friese Meren, de Zeeuwse kust of De Efteling. Allemaal populaire toeristische bestemmingen. Met een eigen DNA en unieke kernkwaliteiten en aantrekkingskracht. Ze worden bezocht door uiteenlopende doelgroepen met verschillende motieven. Dat gebeurt niet vanzelf. Bestemmingsontwikkeling en -management is nodig.

Lees verder
Amsterdam 1912719

Logiesaccommodaties

Het aanbod van toeristische logies is er in allerlei soorten en maten: campings, vakantieparken, hotels, groepsaccommodaties, B&B’s, toeristische huurwoningen enzovoort. Wij onderzoeken voor ondernemers en overheden de markt, de vitaliteit en de ontwikkelingsruimte. En helpen hen vervolgens nieuwe plannen te ontwikkelen en toekomstbestendig beleid te maken.

Lees verder
Building 2688990 1920

Dagrecreatie

Hoe zorg je voor onderscheidende, vernieuwende dagrecreatie? Ontwikkel een goed concept. Biedt de juiste beleving. Volg markttrends. Sluit aan bij de wensen van je doelgroepen. En kies voor een toekomstbestendige exploitatie. Lastig? Ginder helpt en kent de weg.

Lees verder
Pexels Scott Webb 137038

Cultuur, musea en erfgoed

Musea, culturele instellingen en erfgoedlocaties hebben een brede maatschappelijke waarde. Om die vast te houden of uit te bouwen zijn soms veranderingen nodig. Nieuwe business cases, onderzoek naar de haalbaarheid van nieuwe concepten en plannen. En optimale afstemmingen met alle doelgroepen.

Lees verder