Werkvelden
Het gebied zien we als opdrachtgever. In verschillende sectoren. Van winkelgebieden tot musea. En van werklocatie tot vakantiepark. Benieuwd naar alle werkvelden? Ontdek ze hier.
G Pexels Bas Geerlings 6776009

Ruimtelijke economie

Ginder is gespecialiseerd in ruimtelijke economie. In regio’s, steden en dorpen. In centrumgebieden, wijkwinkelcentra en op bedrijventerreinen. Wij zetten ons in voor een toekomst waarin het fijn werken, recreëren en leven is.

Lees verder
Markthal

Vrijetijdseconomie en toerisme

Vrijetijdsbesteding zorgt voor ontplooiing en betekenisvolle ervaringen. Het maakt mensen gelukkig. Niet voor niets is de vrijetijdseconomie wereldwijd de snelst groeiende sector. En logisch dus dat vrijetijdsbedrijven en -bestemmingen investeren in hun toekomstbestendigheid.

Lees verder
Laptop 2557586

Bedrijfsadvies

Elke organisatie is uniek. En elk vraagstuk is weer anders. Verwacht van ons daarom geen adviezen uit het boekje. Maatwerk is wat we bieden. Van gedegen onderzoek, advies en coaching, tot conceptontwikkeling en ondersteuning in uit te voeren acties en werkzaamheden.

Lees verder
Img13

Gebiedsontwikkeling

Elk gebied heeft zijn unieke kenmerken en kansen. Hoe combineer je die tot een aanpak waardoor bewoners er prettig leven en de economie optimaal gaat draaien? Gebiedsontwikkeling gaat om het slim verbinden van alle factoren en actoren.

Lees verder
  • Gemeente Emmen
  • Gemeente Horst aan de Maas
  • Gemeente Valkenburg aan de Geul
  • Smart Delta Drechtsteden
  • Gemeente Helmond
  • Gemeente Barneveld