Innovatieve ondernemersplannen voor een vitale hotelsector  

De markt voor hotels en hospitality is volop in beweging. Het beste concept op de juiste locatie is vandaag de dag essentiëler dan ooit. Want het aanbod aan nieuwe ondernemersinitiatieven is vaak groter dan de ruimte en capaciteit die een gemeente of regio kan bieden. En dus is het een kwestie van kansen zien en slim kiezen. Om overaanbod te voorkomen. Om prijzen - en daarmee de kwaliteit van het hotel - niet onder druk te zetten. Een vitale hotelsector vraagt om innovatieve ondernemers. Wij helpen hen graag bij het ontwikkelen en onderbouwen van ambitieuze, haalbare én succesvolle concepten. Waarmee zij zich bij zowel overheden, stakeholders als klanten in de kijker spelen.  

 

Hotel Room 1447201 1920

ONZE VISIE

Goede concepten op perspectiefrijke locaties. Dát is de basis voor succes. Wij hebben de ontwikkelrichting van gemeenten voor hotels scherp in beeld. En adviseren hen hoe om te gaan met de inspirerende ideeën van hotelondernemers. Het zorgt voor waardevolle gesprekken tussen beleidsmakers en de markt over gezamenlijke kansen. Rijke ervaringen die we meenemen in onze adviezen aan ondernemers. Hoe speel je met je ondernemersplan in op trends en lokaal beleid? Welke investeringen zijn rendabel? Wat maakt jouw bedrijfsconcept onderscheidend? Ginder denkt mee en geeft verrassende, vernieuwende en toekomstbestendige adviezen. Maatwerk waarmee je als hotelondernemer nieuwe kansen pakt, winstgevend bent en je je prachtige ambities waarmaakt.  

 

WAT BIEDT GINDER?

Met onze adviezen slaan we bruggen tussen hotelondernemers, beleidsmakers en bestuurders. We brengen jarenlange ervaring en kennis van de regionale markt mee. Bovendien beschikken we over onze eigen, uitgebreide databanken. We denken mee over welk concept naadloos aansluit op marktkansen, ondernemersambities en beleidsplannen. Ook geven we advies over de financiële haalbaarheid ervan. We stellen begrotingen op of rekenen ondernemersplannen door. Waarmee de kans op financiering en medewerking van de gemeente aanzienlijk groter wordt.  

 

 

Contactformulier

Vul onderstaande velden en laat een bericht achter. Wij zullen jouw bericht spoedig beantwoorden.

Documenten of tekeningen uploaden
No file chosen

Dit vind je misschien ook interessant

Door goed te observeren en oog voor detail, is onze kennis en expertise van uitstekende kwaliteit en dat willen we maar al te graag met je delen.

Toon alle items