Nieuws Deel artikel

Van der Reest Advies zwaait af, werkzaamheden zetten zich voort bij Ginder

Na jaren van betrokken en doelgericht advieswerk in de vrijetijdssector stopt Van der Reest Advies eind 2023 met haar bedrijfsactiviteiten. Een besluit dat voortkomt uit het aankomend pensioen van directeur Nemi van der Reest. Ginder heeft de werkzaamheden van Van der Reest Advies overgenomen. En dat niet alleen, een maand geleden startte ook adviseur René Beukers in ons Ginder-team. We blikken samen met René terug én vooruit.

 

“Toen het einde in zicht kwam van Van der Reest advies, kreeg ik het voorstel om de overstap naar Ginder te maken. Het leek me direct een mooie kans. Ik heb ruim twintig jaar ervaring als bedrijfsadviseur in de vrijetijdssector. Mijn expertise zit met name in haalbaarheidsonderzoeken, bedrijfsplannen, behoefte-onderzoeken en tariefberekeningen voor parklasten en nutsvoorzieningen. Het cijfermatig onderbouwen van plannen, daar ligt mijn kracht. En als ik daarmee klanten kan helpen om die stip op de horizon te plaatsen, dan is dat prachtig.”

 

 

 

Raakvlakken

“Ginder en Van der Reest advies hebben qua werkgebied veel raakvlakken, maar ik verwacht me bij Ginder wel nog meer in de breedte te kunnen ontwikkelen. Vooral ook omdat Ginder in een veel breder werkveld actief is én ik nu onderdeel uitmaak van een veel groter team. Het is mooi om meer in teamverband opdrachten op te pakken. Samen sparren over aanpak en inhoud geeft je energie die het resultaat ten goede komt. Alle adviseurs binnen Ginder hebben een eigen expertise, gedreven door interesses en passie. Ik herken dat ook wel een beetje. Ik ben in mijn vrijetijd een fervent kampeerder en natuurfotograaf. De vrijetijdssector past me dan ook erg goed.”

 

Ondernemers verder helpen

“Ik hou ervan om ondernemers verder te helpen bij het op orde brengen en verder ontwikkelen van hun recreatiebedrijf. Door goed te luisteren, door te vragen en inzicht te geven in hun financiële situatie. Vorige week op de innovatiedag van Ginder hebben we met elkaar nagedacht hoe we stappen kunnen blijven zetten op het gebied van duurzaamheid. Super om vanuit het team creatieve ideeën te zien ontstaan die onze branches en ook Ginder zelf weer verder brengen naar een mooie toekomst waar ik ook deel van uit mag maken.”

 

René is te bereiken via:

r.beukers@wijzijnginder.nl mobiel: 06-45868791

 

 

MEER WETEN OVER DIT ONDERWERP?

Neem dan gerust contact op met een van onderstaande contactpersonen of maak gebruik van het contactformulier.

Contactformulier

Vul onderstaande velden en laat een bericht achter. Wij zullen jouw bericht spoedig beantwoorden.

Documenten of tekeningen uploaden
No file chosen
  • Toerisme Alliantie Friesland
  • Belasting & Douane Museum
  • Gemeente Reimerswaal
  • Gemeente Wijdemeren
  • St. Werelderfgoed Kinderdijk
  • Vakantiepark & Partycentrum Mölke