Entrepreneur G60f6e6246 1280
Opinie Deel artikel

“IS JOUW BEDRIJF KLAAR VOOR DE TOEKOMST?”

De complexiteit van elke ondernemersvraag is anders. Als Ginder (voorheen ZKA Strategy) wordt ingeschakeld is het bedrijfsbelang vaak groot. Per opdracht ziet ons product er anders uit. Nagenoeg altijd komen we tot nieuw inzicht, waarmee bedrijven kunnen versnellen en/of nieuwe richting krijgen.

Stickies G5b7cbe219 1280

Korte klap maken. Soms begeleiden wij een pressure-cook- of atelier-sessie. Of we formuleren onze expertview naar aanleiding van een nieuw plan. Ook verrichten we coaching voor ondernemers en directieteams.

 

Nieuwe visie maken. Het speelveld in de vrijetijdssector verandert razendsnel. Vrijetijdsbedrijven zien er over 10 jaar geheel anders uit. Veel bedrijven willen (of moeten) hun gewenste marktpositie, betekenis en doelen opnieuw bepalen. We zijn hierbij overtuigd van de kracht van DEBAT. Daarom ontwikkelen wij bedrijfsvisies samen met directies, medewerkersteams en gasten. Vaak benutten we hiervoor ons DEBAT-model.

 

Van strategie naar actie. Intuïtie is cruciaal maar niet altijd voldoende. Een bedrijfsanalyse van prijzen, bezetting, omzet en marktontwikkelingen kan noodzakelijk zijn om de juiste keuzes te maken. Op die manier bepalen we of de gewenste strategie haalbaar is voor bedrijven en hun stakeholder en bepalen we welke acties er ingezet moeten worden.

Het belang van onze opdrachtgever is vaak groot. En de vraag is complex.
Met onze opdrachtgever vormen we een team. Ginder geeft richting. 

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem contact met ons op of   

kijk hier voor het DEBAT-model

MEER WETEN OVER DIT ONDERWERP?

Neem dan gerust contact op met een van onderstaande contactpersonen of maak gebruik van het contactformulier.

Contactformulier

Vul onderstaande velden en laat een bericht achter. Wij zullen jouw bericht spoedig beantwoorden.

Documenten of tekeningen uploaden
No file chosen
  • Gemeente Bronckhorst
  • Gemeente Hardenberg
  • Gemeente Roosendaal
  • Gemeente Druten
  • Gemeente Emmen
  • Gemeente Leiden