Demi Informeel
Blog Deel artikel

Alweer 1 maand werkzaam als adviseur voor Seinpost-ZKA (Nu Ginder) , de tijd vliegt. Ik zal me even voorstellen, ik ben Demi Karssen en woon in Huizen, mooi centraal in Nederland – erg handig voor ons vak 😉 Tijdens mijn stage die ik begin dit jaar begon bij Ginder heb ik de gezellige sfeer met de collega’s al mogen proeven en heb ik het diverse werk als adviseur beter kunnen leren kennen. Per juli ben ik het ‘echte’ werkende leven begonnen binnen Ginder.

 

Nog even een terugblik op mijn relevante werkervaring binnen de toeristische sector. Ik ben begonnen met een HBO bachelor Hotel- en Eventmanagement in Amsterdam. Erg leuk en leerzaam met stages voor PlayAtlantic (in Auckland, Nieuw-Zeeland), voor DoubleTree by Hilton (in Amsterdam), met name gefocust op het gebied van Marketing, en voor Center Parcs Business Solutions met de focus op B2B sales (in Nederland en België). Na mijn HBO heb ik 2,5 jaar fulltime gewerkt als Group, Conference & Event Executive voor DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. De afgelopen twee jaar ben ik bezig geweest met mijn 2-jarige Master Tourism, Society & Environment. En jawel, 12 juli heb ik officieel te horen gekregen dat ik mijn Master heb behaald! 

 

De komende tijd staat voor mij vooral in het teken van leren door vooral heel veel in verschillende projecten mee te werken. Met dit top team weet ik dat ik een super leuke, mooie en leerzame tijd tegemoet ga, ik kijk er onwijs naar uit! 

 

Verder praten met Demi? Stuur haar dan een berichtje!

MEER WETEN OVER DIT ONDERWERP?

Neem dan gerust contact op met een van onderstaande contactpersonen of maak gebruik van het contactformulier.

Contactformulier

Vul onderstaande velden en laat een bericht achter. Wij zullen jouw bericht spoedig beantwoorden.

Documenten of tekeningen uploaden
No file chosen
  • Gemeente Land van Cuijk
  • Gemeente Helmond
  • Gemeente Venlo
  • Camping Center Parcs Port Zélande
  • Gemeente Leiden
  • Gemeente Reimerswaal