Afstudeer- / meewerkstage

Ben jij aan het studeren en op zoek naar een leuke en leerzame (afstudeer)stage? Wij staan open voor nieuw talent en worden graag geïnspireerd door jou! Bij ons zijn stagiair(e)s onmisbaar. Jij draagt namelijk bij aan onze organisatie. Dankzij de actuele en vernieuwende kennis en methoden die je meeneemt. En de frisse wind die je toevoegt in onze werkomgeving. Bij Ginder hebben we plek voor studenten met verschillende achtergronden zoals (duurzame) economie, sociale/economische geografie, toerisme/leisure, planologie en bedrijfskunde. Maar heb je een andere studierichting en lijkt je Ginder toch wat? Geen probleem! Afhankelijk van de match kun je gewoon bij ons aan de slag.

Spreekt deze vacature je aan? Contacteer ons
IMG 1695

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een enthousiast team van 30+ adviseurs die iedere dag werkt aan een prettigere samenleving. Dat doen wij door heel het land en soms ook over de landsgrenzen heen. Wij werken aan aantrekkelijke en duurzame economisch sterke (toeristische) regio’s, bruisende (binnen)steden, levendige dorpen en een vitale vrijetijdseconomie. Onderzoek en advies zijn voor ons vaak het startpunt, maar niet het einddoel.

Informeel maar professioneel zit in ons DNA gebakken. We werken in kleine teams aan grote uitdagingen. Wij werken hard, maar vinden aandacht voor elkaar en gezelligheid op kantoor minstens zo belangrijk. Wij organiseren lunchbijeenkomsten en innovatiedagen om waardevolle kennis te delen, verdiepen en vernieuwen. Maar uiteraard ook gezellige borrels en teamuitjes. Als stagiair(e) ben jij natuurlijk overal bij! En zijn we juist extra blij met jouw waardevolle, vernieuwende en frisse blik op de opdrachten die we uitvoeren en onze organisatie.

WAT KRIJG JIJ VAN ONS?

Wij begrijpen dat je stage een hele belangrijke stap tijdens je studie is: de (eerste) kennismaking met de mogelijke arbeidsmarkt na je studie. Je krijgt van ons dan ook goede begeleiding tijdens je stage. Zowel inhoudelijk tijdens de opdrachten (en eventueel je afstudeeronderzoek), als over de praktische zaken die bij werken op een kantoor komen kijken. Alles zodat jij volop kans krijgt om je te ontwikkelen. En een goed beeld krijgt van het werkende leven.

Je mag dan ook direct meewerken in projecten en mee tijdens uitjes, borrels en innovatiedagen. De exacte inhoud van je stage stemmen we samen af. Uiteraard tegen een goede vergoeding. En als je niet in bezit bent van een studentenreisproduct, kom je ook in aanmerking voor reiskostenvergoeding.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast over ons? Dan zijn wij dat ook over jou!

We willen je graag leren kennen. Je mag een korte, maar leuke motivatiebrief en je CV sturen naar Sanne. Wil je eerst meer informatie? Dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen. 

Contactformulier

Vul onderstaande velden en laat een bericht achter. Wij zullen jouw bericht spoedig beantwoorden.

Documenten of tekeningen uploaden
No file chosen