DE ECONOMISCHE KRACHT VERSTERKEN

ZOEKEN NAAR GEDEELDE BELANGEN EN AMBITIES

De samenwerking tussen ondernemers en/of vastgoedeigenaren lijkt vanzelfsprekend. Of het nu om een centrumgebied, werklocatie of toeristische bestemming gaat. Maar in de praktijk is het een hele uitdaging. En valt of staat het succes van samenwerking met de juiste match en gedeelde belangen en ambities. Welke activiteiten pakken we op om onze gezamenlijke economische kracht te versterken? Waar worden we samen enthousiast en waar ligt de meerwaarde? Hoe creëren we draagvlak? In welke organisatievorm kunnen we het beste professioneel samenwerken en collectief investeren?

Samenwerking

ONZE VISIE

Ginder weet uit de praktijk: gebieden komen in beweging als er goed wordt samengewerkt. En waar partijen samen investeren en korte lijnen volgen, wordt ook beter ingespeeld op trends en ontwikkelingen. De optimale organisatievorm? Een ondernemersfonds of bedrijveninvesteringszone (BIZ). Met als uitgangspunt: wie profiteert, financiert mee. Het zorgt voor structurele impact. Ginder kent alle actuele  wet- en regelgeving, valkuilen en succesfactoren. Met onze uitgebreide expertise en ervaring komen we samen tot een gedragen plan en begeleiden en ontzorgen we de betrokken partijen.

WAT BIEDT GINDER?

  • Wij ondersteunen je bedrijventerrein, centrumgebied of toeristische bestemming bij het oprichten van de juiste samenwerkingsvorm. Voor en door ondernemers en/of vastgoedeigenaren. Passend bij de uitdagingen en kansen in uw gebied. Van ondernemersfonds tot BIZ.
  • Wij brengen de activiteiten in beeld die voor gezamenlijke meerwaarde zorgen. We vertalen deze naar een concreet actieplan met bijpassende meerjarenbegroting.
  • Wij zorgen ook voor begeleiding bij de gemeentelijke administratieve- en besluitvormingsprocessen rondom opzet en inrichting van een ondernemersfonds of BIZ.

 

Contactformulier

Vul onderstaande velden en laat een bericht achter. Wij zullen jouw bericht spoedig beantwoorden.

Documenten of tekeningen uploaden
No file chosen