SCHAARSTE IN RUIMTE

DRAAGKRACHT EN BALANS IN HET GEBIED

Onze economie heeft zich jarenlang gericht op groei. Tegelijkertijd groeit het brede besef dat economische groei niet oneindig is. We lopen tegen grenzen aan. Schaarste in ruimte. Verschillen tussen kansrijke en kansarme regio’s nemen toe. Het leidt tot opgaven die om een veel breder perspectief vragen. Welke ambities en doelen horen bij een gezond ecosysteem voor ondernemerschap? En wat kunnen we vanuit economisch perspectief doen om bij te dragen aan brede, maatschappelijke ambities? Zodat welvaart en omgeving in balans komen? Dát vinden wij gave uitdagingen.

Druten Woonwijk Centrum Van Bovenaf.JVG

ONZE VISIE

Duurzaamheid, toerisme, werkgelegenheid en welzijn zijn vandaag de dag onlosmakelijk verbonden met de economie. Daarom streven wij naar de duurzame economische ontwikkeling van regio’s en gemeenten. Dat is iets anders dan economische groei, wat voor ons geen doel op zich is. Draagkracht en balans in het gebied is ons uitgangspunt. En iedereen moet mee kunnen doen in een samenleving die steeds complexer wordt. Het vraagt om lokaal maatwerk. En lokaal vormgegeven ondernemers- en vestigingsklimaat. Op basis van de unieke kenmerken en kwaliteiten van een gebied en de mensen die er wonen.

WAT BIEDT GINDER?

Wij ondersteunen gemeentes of regio’s bij het maken van keuzes. Altijd in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en andere lokale partijen. Dwars door sectoren heen. Vertrekkend vanuit het lokale DNA en op basis van een goede analyse. Regeren is ook vooruitzien. Wat zijn onze doelen en ambities? Waar moeten we nu op anticiperen om straks op tijd te zijn? Hoe communiceren we inspirerend en kraakhelder waar we samen voor staan en gaan? Wij maken daarin graag het verschil. Door het enthousiasme, de energie en de investeringsbereidheid aan te wakkeren. Op weg naar een succesvolle toekomst voor alle betrokken partijen.

Contactformulier

Vul onderstaande velden en laat een bericht achter. Wij zullen jouw bericht spoedig beantwoorden.

Documenten of tekeningen uploaden
No file chosen

Dit vind je misschien ook interessant

Door goed te observeren en oog voor detail, is onze kennis en expertise van uitstekende kwaliteit en dat willen we maar al te graag met je delen.

Toon alle items