EEN ONDERSCHEIDEND AANBOD

VARIATIE IS DE SLEUTEL TOT SUCCES

Hoe houd je je aanbod dagrecreatie onderscheidend en vernieuwend? Waar liggen kansen? Waar zet je op in? Hoe blijf je aangesloten bij het DNA en de bezoekers en bewoners van je regio? En heeft je nieuwe concept kans van slagen? Variatie is de sleutel tot succes. Binnen en buiten. Entertainment en educatie. Commercieel en non-profit. Op vaste locaties en langs routes. Het is een kwestie van het juiste concept ontwikkelen. Met aansluiting op markt en doelgroepen. En vanuit de overtuiging dat goede, gastvrije dagrecreatie van grote waarde is voor de mensen die je regio bezoeken en bewonen.

Park G9feb098ab 1920

ONZE VISIE

Waarom bezoeken toeristen jouw gebied? Waarom willen mensen er wonen? Inspiratie, beleving en vermaak zijn bepalende factoren. Dagrecreatie die inspiratie en beleving biedt, trekt mensen aan. En houdt ze (langer) vast. Of het nu om een historische binnenstad gaat of een aantrekkelijke interessante attractie. Dus is het zaak dat je als ondernemer, gemeente of regio weet waar je staat. Waar je kansen liggen. En welke richting je uit wil gaan. Zodat je ook in de toekomst het verschil maakt met een onderscheidend, onweerstaanbaar aanbod.

WAT BIEDT GINDER?

Wil je in jouw regio of provincie zelf of samen ondernemen? Vanuit een helder beeld van huidig aanbod en nieuwe kansen? En met een bewuste visie? Vind samen met Ginder de weg naar een aantrekkelijke en compleet aanbod dagrecreatie.

 

  • Strategie- of conceptontwikkeling: onze adviseurs denken graag met je mee.
  • Businesscase: we werken samen een nieuw plan uit. Toetsen het aan de markt, ramen bezoekersaantallen en stellen een exploitatie- en investeringsbegroting op.
  • Haalbaarheidsonderzoek, second opinion en laddertoets: we toetsen de haalbaarheid van je plannen. Globaal. Of zeer uitgebreid. Onze Ladder voor Duurzame Verstedelijking richt zich ook op leegstandseffecten. Om financiers of overheid te overtuigen. Of gewoon voor je eigen gemoedsrust.
  • Doelgroeponderzoek: krijg meer inzicht in bestaande én nieuwe doelgroepen met onze Leefstijlvinder.

Contactformulier

Vul onderstaande velden en laat een bericht achter. Wij zullen jouw bericht spoedig beantwoorden.

Documenten of tekeningen uploaden
No file chosen