Nieuws Deel artikel

Even voorstellen: onze nieuwe adviseurs Linde Moors en Dave de Bruijn

Linde bekijkt alles om haar heen met een ‘gastvrijheidsbril’. Dave denkt direct in plannen, beleid en haalbaarheid. Juist die verschillende invalshoeken vinden we bij Ginder super interessant. Het kenmerkt ons bureau en ons team van adviseurs. We stellen onze nieuwe adviseurs Linde en Dave graag even voor.

 

Waar ligt jullie expertise?
Linde: “Ik heb gestudeerd aan de Hotel Management School in Maastricht. Al tijdens mijn eerste bijbaantje in de horeca merkte ik dat ik opbloei van het creëren van een bijzondere en gastvrije ervaring voor gasten. Tijdens mijn opleiding bleef deze passie voor gastvrijheid groeien, maar merkte ik dat ik het ook ontzettend leuk vind om dit buiten de horeca en hotellerie toe te passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gastvrijheid in de zorg, het openbaar vervoer, personeelszaken, maar ook in centrumgebieden. Na een project voor de gemeente Maastricht waarbij we gastvrijheid inzetten om zo meer bezoekers naar een wijk toe te trekken, wist ik dat ik hierin verder wilde. Voor mijn afstudeerstage ben ik bij Ginder terecht gekomen en aangezien dat zo goed is bevallen, start ik na mijn stage als junior adviseur Vrijetijdseconomie.”

Dave: “Na mijn bachelor ‘geografie, planologie en milieu’ heb ik me gespecialiseerd in de master ‘urban & cultural geography’. Toch ben ik me uiteindelijk in de planologie gaan specialiseren. Eerst als planoloog (opstellen bestemmingsplannen, opstellen haalbaarheidsonderzoeken, projectleider) bij een adviesbureau en later als planjurist bij de gemeente Oss (een meer toetsende en procedurele rol, projectleider). Met mijn masterspecialisatie in het achterhoofd hoop ik me bij Ginder nog breder te kunnen ontwikkelen. Meer inzicht te krijgen in hoe stedelijke gebieden werken, welke dynamiek, trends en ontwikkelingen er merkbaar zijn. Dit lijkt me heel interessant.”

Linde En Dave

Wat gaan jullie tot leven brengen bij Ginder?
Linde: “In een organisatie waar veel collega’s een achtergrond hebben in planologie, vastgoed en financiën, is mijn achtergrond misschien verrassend. Maar door mijn opleiding kijk ik met een constante ‘gastvrijheidsbril’ naar alles om me heen. Dit toepassen op allerlei verschillende onderdelen, gebieden en organisaties in Nederland vind ik geweldig; van vakantieparken tot centrumgebieden en van bedrijventerreinen tot hotels. Gastvrijheid en een beleving creëren is nu overal van groot belang in een wereld waar er zoveel te kiezen is. Ik zie dan ook kansen om dit meer en meer aandacht te geven in projecten.”

Dave: “Zie mij als een planologische spiegel. Van een prachtig bedacht plan komen tot een realistisch en uitvoerbaar plan. Daarin kan ik van toegevoegde waarde gaan zijn bij Ginder. En ik houd van duidelijkheid, efficiëntie en haalbaarheid ook in de manier waarop ik werk. Dat is ook iets waar ik collega’s in mee kan nemen.”

En hoe zien jullie de toekomst van jullie sector?
Linde: “Gastvrijheid wordt nog vaak geassocieerd met hotellerie en horeca. Maar het is op zoveel meer vlakken van toepassing en van toegevoegde waarde. Zeker ook in de ruimtelijke economie. Ik denk dat daar nog stappen te zetten zijn.”

Dave: “We hebben als Nederlanders maar een klein stukje aarde tot onze beschikking, terwijl we supervooruitstrevend zijn en grote opgaven kennen. Tegelijkertijd komt er voortdurend nieuwe wetgeving op ons af die vraagt om anders te kijken naar ons werkveld van de ruimtelijke economie. In de toekomst wordt het steeds belangrijker om alle actoren aangehaakt te houden en de rode draad niet uit het oog te verliezen.”

Meer weten? Neem contact op met Linde of Dave.

 

 

MEER WETEN OVER DIT ONDERWERP?

Neem dan gerust contact op met een van onderstaande contactpersonen of maak gebruik van het contactformulier.

Contactformulier

Vul onderstaande velden en laat een bericht achter. Wij zullen jouw bericht spoedig beantwoorden.

Documenten of tekeningen uploaden
No file chosen
  • Gemeente Land van Cuijk
  • Toerisme Alliantie Friesland
  • Smart Delta Drechtsteden
  • Gemeente Eindhoven
  • Belasting & Douane Museum
  • Gemeente Barneveld