Senior adviseur vrijetijdseconomie

Ruim 20 miljoen internationale gasten brengen dit jaar een bezoek aan Nederland. Tel daar 29 miljoen Nederlanders bij die in eigen land op vakantie gaan. Het in goede banen leiden van al die bezoekersstromen is een geweldig complexe opgave. Als senior adviseur bij Ginder hou je van die uitdaging. Je bijt je vast in uitdagende vraagstukken: Hoe leid je een individueel recreatiebedrijf naar een vitale toekomst? Hoe houd je de groeiende vrijetijdsector aantrekkelijk en betaalbaar voor zoveel mogelijk inwoners? Hoe veranker je een bloeiende bezoekerseconomie in kansen voor natuur en ecologie en in leefbaarheid en sociale cohesie?

32-40 uur Vrijetijdseconomie en toerisme Spreekt deze vacature je aan? Contacteer ons

Wij zijn Ginder

 

Een leidend adviesbureau in de vrijetijdssector en ruimtelijke economie. Met een team van 30 professionals dat zich iedere dag inzet om Nederland een stukje mooier te maken. We zien de maatschappelijke problemen van vandaag. Maar vooral de kansen van morgen. Wij helpen ondernemers en overheden om de toekomst tot leven te wekken. Met lef, duidelijke keuzes én het in gang brengen van beweging. Wij zeggen dan ook niet voor niets: Ginder komt het tot leven. Ter versterking van ons team vrijetijdseconomie zoeken wij een senior adviseur.

Wat zoeken we in jou?

 • Een krachtige persoonlijkheid met een vernieuwende visie op de vrijetijdseconomie;
 • Een katalysator voor innovatie bij opdrachtgevers én binnen het adviseursteam;
 • Jij brengt publieke en private partijen in beweging;
 • Jij adviseert eenvoudig op verschillende niveaus; van individueel bedrijf tot gebiedsniveau;
 • Jij bent procesmatig sterk en communicatief overtuigend en inspirerend;
 • Jij weet je weg te vinden in complexe materie en kunt snel tot inzichten, conclusies komen en nieuwe toekomstbestendige richting geven.

 

 • Wat bieden wij jou?
 • We geven je de kans om aan de slag te gaan met uitdagende en omvangrijke projecten voor gerenommeerde klanten, zowel privaat als publiek, in de vrijetijdssector.
 • We zijn informeel en professioneel tegelijk. In kleine teams gaan we grote uitdagingen aan. We werken hard, maar vinden aandacht voor elkaar en gezelligheid op kantoor minstens zo belangrijk.
 • Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Met een persoonlijk ontwikkelingsbudget, incompany trainingen, innovatiedagen en een talentenscan.
 • Een passend salaris met een winstdelingsregeling en daarnaast 30 verlofdagen (o.b.v. fulltime dienstverband).
 • Werken doe je overal. Op ons fijne kantoor is op loopafstand van de binnenstad en het station van 's-Hertogenbosch. Maar ook thuis, bij onze klanten en op locatie. Fulltime? Liefst wel. Maar 32 of 36 uur is zeker bespreekbaar.

Enthousiast?

Kom langs voor een kop koffie! 

Deze vacature sluit pas als we de juiste, enthousiaste nieuwe collega hebben gevonden.  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Nee bedankt

Contactformulier

Vul onderstaande velden en laat een bericht achter. Wij zullen jouw bericht spoedig beantwoorden.

Documenten of tekeningen uploaden
No file chosen