Junior adviseur vrijetijdseconomie

Je staat aan het begin van je carrière en hebt passie voor de vrijetijdssector. Excel kent voor jou geen geheimen en je hebt uitstekende analytische en (kwantitatieve) onderzoeks-vaardigheden. Je wordt enthousiast om te rekenen aan de haalbaarheid van een nieuw bungalowpark of een evenemententerrein. Je breng de gevolgen van toerisme voor de economie, leefbaarheid en omgeving van een gemeente in beeld. En je onderzoekt of nieuwe hotelplannen niet tot een overaanbod in een regio leiden of brengt de marktbehoefte in kaart voor een nieuw leisure-concept. Na onderzoek ben je nog niet klaar, maar vertaal je de uitkomsten in concrete aanbevelingen voor de gemeente of een ondernemer. Word jij blij van het werken aan deze opgaven in de vrijetijdseconomie? Dan hopen wij jou snel te ontmoeten!

32-40 uur SPREEKT DEZE VACATURE JE AAN? Contacteer ons
Groepsfoto ginder lancering

Wie zijn wij?

Aangenaam! Wij zijn Ginder. Een team van 25+ professionals dat zich iedere dag inzet om Nederland  een stukje mooier te maken. We zien de maatschappelijke problemen van vandaag. Maar vooral de kansen van morgen. We zijn gespecialiseerd in de ruimtelijke economie en in de vrijetijdssector. Wij willen ondernemers en overheden nog krachtiger helpen om de toekomst tot leven te wekken. Met lef, duidelijke keuzes én het in gang brengen van beweging. Wij zeggen dan ook niet voor niets: Ginder komt het tot leven.

Informeel maar professioneel zit in ons DNA gebakken. We werken in kleine teams aan grote uitdagingen. We werken hard, maar vinden aandacht voor elkaar en gezelligheid op kantoor minstens zo belangrijk. Wij organiseren lunchbijeenkomsten en innovatiedagen om waardevolle kennis te delen. Maar uiteraard ook gezellige borrels en uitjes. Persoonlijke kracht en individuele talenten staan in onze organisatie centraal. Om zo het beste in jou en je collega’s naar boven te halen.

Wat neem je mee?

Een academische opleiding in economie, bedrijfseconomie of bedrijfskunde. Je hebt enige onderzoeks- en advieservaring, bij voorkeur in een commerciële omgeving. Je bent ambitieus, ondernemend en leergierig en hebt een brede maatschappelijke belangstelling.

Wat krijg jij van ons?

Je krijgt alle ruimte om te groeien. Zowel op persoonlijk als op inhoudelijk vlak. Dit doen we door een persoonlijk ontwikkelingsbudget, incompany trainingen, een talentenscan en een grote diversiteit aan opdrachten. Uiteraard krijg je een goed salaris met een winstdelingsregeling en daarnaast 30 verlofdagen (bij fulltime). Werken doe je overal. Op ons fijne kantoor vlakbij de binnenstad en het station van Den Bosch. Maar ook thuis. Bij onze klanten en op locatie. Fulltime? Ja graag. Maar 32 of 36 uur is zeker bespreekbaar.

Tot Ginder!

 

Geen sluitingsdatum. Deze vacature sluit als we een enthousiaste nieuwe collega hebben gevonden.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast over ons? Dan zijn wij dat ook over jou!

We willen je graag leren kennen en ontvangen met veel plezier jouw sollicitatie. Mocht je eerst meer informatie over de functie willen, dan geven we die uiteraard graag. Je kan contact opnemen met Brechtje. 

Contactformulier

Vul onderstaande velden en laat een bericht achter. Wij zullen jouw bericht spoedig beantwoorden.

Documenten of tekeningen uploaden
No file chosen