Adviseur vrijetijdseconomie

De vrijetijdseconomie is wereldwijd de snelst groeiende sector. En dat brengt pas écht nieuwe uitdagingen met zich mee. Bij Ginder zijn we daar gek op. Jij ook? • Weet jij met al je enthousiasme, kennis en creativiteit ondernemers, bewoners en overheid samen te brengen en in beweging te krijgen? • Jaag jij met overtuigende visies en onverwachte, originele ideeën een inspirerende dialoog aan? • Wijs jij lokale en regionale partijen de weg naar een gezonde, duurzame vrijetijdssector en gezamenlijk succes? Dan ben jij onze nieuwe collega!

32-40 uur Vrijetijdseconomie en toerisme Spreekt deze vacature je aan? Contacteer ons
Masterclass 1

Jouw uitdagingen

Bij Ginder ontwikkel je gedragen gebiedsvisies of meerjarige uitvoeringsagenda’s voor toeristische bestemmingen. Je gaat actief aan de slag als kwartiermaker/programmaleider toerisme en recreatie. Of je werkt aan regionaal programma’s voor de vrijetijdseconomie. Je stuurt complexe opdrachten aan en geeft zowel vakinhoudelijk als projectmatig leiding aan het projectteam.

 

Jouw kwaliteiten

Je hebt een werk- en denkniveau op HBO+ niveau. En minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je kent de sector als geen ander, hebt sterke project- en procesvaardigheden en een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke processen. Je hebt lef, je verbindt en wordt graag uitgedaagd.

 

Jouw toekomst

Bij Ginder krijg je alle ruimte om te groeien. Persoonlijk en professioneel. Met lekker veel verschillende opdrachten. Met je eigen ontwikkelingsbudget, incompany trainingen en een talentenscan. En natuurlijk met goed salaris, een winstdelingsregeling en 30 verlofdagen (bij fulltime). Werken doe je overal. Op ons fijne kantoor vlakbij de binnenstad en het station van Den Bosch. Maar ook thuis. Bij onze klanten en op locatie. Fulltime? Ja graag. Maar 32 of 36 uur is zeker bespreekbaar.

 

Wij zijn Ginder

Een team van 25+ professionals dat zich iedere dag inzet om Nederland een stukje mooier te maken. We zien de maatschappelijke problemen van vandaag. Maar vooral de kansen van morgen. We zijn gespecialiseerd in de ruimtelijke economie en in de vrijetijdssector. Wij willen ondernemers en overheden nog krachtiger helpen om de toekomst tot leven te wekken. Met lef, duidelijke keuzes én het in gang brengen van beweging. Wij zeggen dan ook niet voor niets: Ginder komt het tot leven.

 

Aangenaam!

Bij Ginder zijn we informeel en professioneel tegelijk. In kleine teams gaan we grote uitdagingen aan. We werken hard, maar vinden aandacht voor elkaar en gezelligheid op kantoor minstens zo belangrijk. Wij organiseren lunchbijeenkomsten en innovatiedagen om waardevolle kennis te delen. En we doen graag gezellige borrels en uitjes. Vanuit persoonlijke kracht en individueel talent halen we samen het beste in jou en je collega’s naar boven.

 

 

Enthousiast?

Kom langs voor een kop koffie! 

 

Voor vragen kun je contact opnemen met:

Deze vacature sluit pas als we de juiste, enthousiaste nieuwe collega hebben gevonden.  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Nee bedankt

Contactformulier

Vul onderstaande velden en laat een bericht achter. Wij zullen jouw bericht spoedig beantwoorden.

Documenten of tekeningen uploaden
No file chosen