Adviseur ruimtelijke ontwikkeling en gebiedstransformatie

Wil jij samen met ons het verschil maken in complexe maatschappelijke vraagstukken? Geef jij gebieden graag weer nieuw perspectief? En is het jouw kracht om verschillende mensen en belangen samen te brengen? Dan leren wij jou graag kennen! Met jouw kennis en expertise versterk jij ons huidige adviseursteam. Samen met ons ga je uitdagingen aan. Om echte veranderingen te realiseren. In winkelgebieden, werklocaties, het buitengebied of de recreatieve sector. Je stuurt opdrachten vakinhoudelijk en projectmatig aan. Transformatie is een complex proces waarvoor geen one-size-fits-all-aanpak bestaat. Gebieden kampen met structurele leegstand. Verloedering en soms criminaliteit. Dat vraagt om denken in nieuwe oplossingen, creativiteit en sterke procesvaardigheden. Eigenschappen en kenmerken die bij jou passen zijn: academisch werk- en denkniveau, zo’n 3 jaar werkervaring met vraagstukken in ruimtelijke ordening/gebiedsontwikkeling, brede maatschappelijke belangstelling, kennis over de omgevingswet en -plannen, een verbinder die zaken voor elkaar krijgt met passie, overtuigingskracht en energie, kunnen denken als ondernemer, investeerder en bestuurder, creatief, nieuwsgierig en gezellig.

32-40 uur Spreekt deze vacature je aan? Contacteer ons
Utrecht Gacbe5fac6 1920

Wie zijn wij?

Wij zijn Ginder. Wij zijn niet enkel adviseurs. Wij zijn ook betrokken bij de realisatie van de door ons uitgebrachte adviezen. Samen werken aan een prettigere samenleving. Dat doen wij door heel het land. En soms ook over de landsgrenzen heen. Wij werken aan aantrekkelijke en duurzame economisch sterke (toeristische) regio’s, bruisende (binnen)steden, levendige dorpen en een vitale vrijetijdseconomie.

Informeel maar professioneel zit in ons DNA gebakken. We werken in kleine teams aan grote uitdagingen. We werken hard, maar vinden aandacht voor elkaar en gezelligheid op kantoor minstens zo belangrijk. Wij organiseren lunchbijeenkomsten en innovatiedagen om waardevolle kennis te delen, verdiepen en vernieuwen. Maar uiteraard ook gezellige borrels en teamuitjes. Persoonlijke kracht en individuele talenten staan in onze organisatie centraal. Om zo het beste in jou en je collega’s naar boven te halen.

 

Wat krijg jij van ons?

Als je bij ons komt werken kom je in een professionele en informele werksfeer terecht. Je krijgt alle ruimte om verder te groeien. Zowel op persoonlijk als op inhoudelijk vlak. Dit doen we door een persoonlijk ontwikkelingsbudget, incompany trainingen, een talentenscan en een grote diversiteit aan opdrachten. Uiteraard tegen een goed salaris en met een winstdelingsregeling. Werken doe je overal: op onze fijne kantoor vlakbij de binnenstad van Den Bosch, thuis of bij de klant. Een laptop en telefoon krijg je van ons. Je krijgt een contract voor minimaal 32 en maximaal 40 uur per week.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast over ons? Dan zijn wij dat ook over jou!

We willen je graag leren kennen en ontvangen met veel plezier jouw sollicitatie. Mocht je eerst meer informatie over de functie willen, dan geven we die uiteraard graag. Je kan contact opnemen met John (voor ruimtelijke economie) of Willem (voor vrijetijdseconomie).

Contactformulier

Vul onderstaande velden en laat een bericht achter. Wij zullen jouw bericht spoedig beantwoorden.

Documenten of tekeningen uploaden
No file chosen