Adviseur ruimtelijke economie en werklocaties

Jij ziet maatschappelijke vraagstukken als jouw grootste uitdaging. Je bent wendbaar, creatief en zoekt altijd verbinding met overheden, ondernemers en andere stakeholders in het gebied. Je hebt een passie voor werklocaties en het ondernemerschap dat zich daar vestigt. Jij ziet de waarde van bedrijventerreinen voor de economie én de brede samenleving. En je wil je dagelijks inzetten voor vernieuwing, vooruitgang en verduurzaming van deze plekken. Met jouw expertise en persoonlijkheid versterk jij ons huidige adviseursteam. Je adviseert overheden op lokaal en regionaal niveau over hun ruimtelijk economisch beleid en maakt met ondernemers actieplannen ter verbetering van hun bedrijventerrein. Je ondersteunt bij het oprichten van een Bedrijven Investeringszone (BIZ) of ondernemersfonds. Samenwerking is voor jou namelijk een prioriteit. En duurzaamheid en circulaire economie belangrijke opgaven voor de toekomst. Plannen en beleid maken, is voor jou slechts de start. Jij zet graag jouw tanden in de realisatie!

32-40 uur Spreekt deze vacature je aan? Contacteer ons
Groep Frankfurt

Wat neem je mee?

Een afgeronde opleiding in planologie, geografie, economie, bestuurskunde of een andere relevante richting en zo’n 3 jaar relevante werkervaring. Je bent ambitieus, enthousiast, ondernemend en leergierig.

Wie zijn wij?

Aangenaam! Wij zijn Ginder. Een team van 25+ professionals dat zich iedere dag inzet om Nederland  een stukje mooier te maken. We zien de maatschappelijke problemen van vandaag. Maar vooral de kansen van morgen. We zijn gespecialiseerd in de ruimtelijke economie en in de vrijetijdssector. Wij willen ondernemers en overheden nog krachtiger helpen om de toekomst tot leven te wekken. Met lef, duidelijke keuzes én het in gang brengen van beweging. Wij zeggen dan ook niet voor niets: Ginder komt het tot leven.

Informeel maar professioneel zit in ons DNA gebakken. We werken in kleine teams aan grote uitdagingen. We werken hard, maar vinden aandacht voor elkaar en gezelligheid op kantoor minstens zo belangrijk. Wij organiseren lunchbijeenkomsten en innovatiedagen om waardevolle kennis te delen. Maar uiteraard ook gezellige borrels en uitjes. Persoonlijke kracht en individuele talenten staan in onze organisatie centraal. Om zo het beste in jou en je collega’s naar boven te halen.

Wat krijg jij van ons?

Je krijgt alle ruimte om te groeien. Zowel op persoonlijk als op inhoudelijk vlak. Dit doen we door een persoonlijk ontwikkelingsbudget, incompany trainingen, een talentenscan en een grote diversiteit aan opdrachten. Uiteraard krijg je een goed salaris met een winstdelingsregeling en daarnaast 30 verlofdagen (bij fulltime). Werken doe je overal. Op ons fijne kantoor vlakbij de binnenstad en het station van Den Bosch. Maar ook thuis. Bij onze klanten en op locatie. Fulltime? Ja graag. Maar 32 of 36 uur is zeker bespreekbaar. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer direct. Misschien spreken we elkaar dan snel.

 

Geen sluitingsdatum. Deze vacature sluit als we een enthousiaste nieuwe collega hebben gevonden.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast over ons? Dan zijn wij dat ook over jou!

We willen je graag leren kennen en ontvangen met veel plezier jouw sollicitatie. Mocht je eerst meer informatie over de functie willen, dan geven we die uiteraard graag. Je kan contact opnemen met Brechtje. 

Contactformulier

Vul onderstaande velden en laat een bericht achter. Wij zullen jouw bericht spoedig beantwoorden.

Documenten of tekeningen uploaden
No file chosen