NIEUWE MARKTKANSEN BLIJVEN PAKKEN

INSPELEN OP ONTWIKKELINGEN

De markt, de samenleving en de overheid stellen steeds meer eisen. En dus moeten bedrijven in de vrijetijdssector en de ruimtelijke economie óók omzien naar maatschappij, omgeving en milieu. Hoe speel je als ondernemer in op deze en andere externe ontwikkelingen? Welke keuzes maak je, welke investeringen zijn rendabel? Ginder denkt mee en biedt verrassende, vernieuwende adviezen. Waarmee je als ondernemer ondanks al je maatschappelijk verantwoordelijkheden nieuwe marktkansen blijft pakken. En je je ambities onbelemmerd waarmaakt.

Riccardo Annandale 7E2pe9wjl9m Unsplash

ONZE VISIE

Elk bedrijf in de vrijetijdssector en de ruimtelijke economie is uniek. En dus is maatwerk essentieel om toekomstbestendig te zijn en te blijven. Het zorgt er bovendien voor dat we samen het kleurrijke en betekenisvolle landschap van Nederland kunnen behouden en versterken. Natuurlijk vraagt dat om investeringen en innovatie van iedere ondernemer. Waarbij de balans moet worden gevonden tussen ondernemersresultaat, maatschappelijke bijdrage en impact op mens, dier en milieu. Ginder ziet volop kansen om die balans te creëren. Waardoor een nieuw, positief en energiek speelveld voor bedrijven ontstaat. Ondernemen blijft daarmee winstgevend én leuk!

WAT BIEDT GINDER?

Ginder heeft brede marktkennis en ruime ervaring met ondernemersvraagstukken in de vrijetijdssector en de ruimtelijke economie. Ginder onderzoekt en maakt de uitdagingen en kansen voor bedrijven inzichtelijk. Bovendien brengen we ondernemer en overheid bij elkaar en spreken we hun taal. De adviezen die daarop volgen zijn zowel financieel, organisatorisch én praktisch haalbaar. Onze focus is daarbij gericht op haalbaarheidsonderzoeken, bedrijfs- en investeringsplannen, conceptontwikkeling en ruimtelijke ontwikkeling.

Contactformulier

Vul onderstaande velden en laat een bericht achter. Wij zullen jouw bericht spoedig beantwoorden.

Documenten of tekeningen uploaden
No file chosen

Dit vind je misschien ook interessant

Door goed te observeren en oog voor detail, is onze kennis en expertise van uitstekende kwaliteit en dat willen we maar al te graag met je delen.

Toon alle items