SUCCESVOLLE TOEKOMSTSTAPPEN MAKEN

INSPELEN OP MARKTTRENDS 

Elke non-profit organisatie heeft er mee te maken: vragen die je niet direct kunt beantwoorden. Vragen uit eigen ambitie. Of verlangens van stakeholders. En dat alles in een markt en omgeving die voortdurend veranderen. Ginder begrijpt het krachtenveld waarin je organisatie zich beweegt. Wij kennen de uitdagingen, begrijpen de complexe relaties met financiers en subsidieverstrekkers. Wij weten de markt en de overheid te doorgronden en op waarde te schatten. Maar wij zien met name óók kansen. Met onderzoek en gericht advies ondersteunen wij je organisatie bij het maken van mooie en succesvolle toekomststappen.

Foto 6

ONZE VISIE

Om toekomstbestendig te zijn moeten non-profit organisaties in onze visie zorgen voor:

  • Een goede verbinding met de markt: doelgroepen, motieven, markttrends
  • Een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering
  • Haalbare, passende investeringen en voldoende financieringsmiddelen
  • Een hoge maatschappelijke waarde en voldoende draagvlak

WAT BIEDT GINDER?

Ginder heeft ruime kennis van de markt en het krachtenveld waarin jouw organisatie opereert. We ondersteunen je met:

 

  • Businesscases, haalbaarheidsonderzoeken, second opinions en advies. Dé gedegen onderbouwing van de plannen waarmee je overheid, financiers of subsidieverstrekkers van de juiste informatie voorziet.

 

  • Conceptontwikkeling. Blijven bezoekersaantallen achter bij de verwachtingen? Of is je organisatie  toe aan een volgende stap? Ginder denkt mee over een nieuw concept, een uitbreiding of een koerswijziging. Uiteraard houden we rekening met de eigen kaders en beleid. 

Contactformulier

Vul onderstaande velden en laat een bericht achter. Wij zullen jouw bericht spoedig beantwoorden.

Documenten of tekeningen uploaden
No file chosen

Dit vind je misschien ook interessant

Door goed te observeren en oog voor detail, is onze kennis en expertise van uitstekende kwaliteit en dat willen we maar al te graag met je delen.

Toon alle items