Image00004 (1)
Nieuws Deel artikel

Even voorstellen: Saskia

Sinds deze week zijn we een enthousiaste collega rijker: Saskia Veenstra! Zij is gestart als adviseur bij Ginder.

 

ANDERE KANT VAN DE TAFEL

Tijdens haar vorige baan bij de gemeente Arnhem kwam Saskia al eens in contact met Ginder (toen nog ZKA). ‘Ik merkte dat ik erg nieuwsgierig was naar hoe het zou zijn om aan de andere kant van de tafel te zitten. Om voor een project volledig de inhoud in te kunnen duiken en op basis daarvan een weloverwogen advies te schrijven. Wat me aanspreekt in het werk van Ginder is de enorme verscheidenheid aan opdrachten en de expertise die de collega’s met zich meebrengen’.

 

‘De eerste dagen voelden alsof ik in een warm bad terechtkwam. Ik ben door iedereen ontzettend goed ontvangen en heb al veel collega’s mogen leren kennen. Naast de vele kennismakingen ben ik deze week ook al gelijk gestart met enkele inhoudelijke opdrachten. Ik krijg veel vertrouwen van mijn nieuwe collega’s en dat geeft me energie om met de verschillende projecten aan de slag te gaan’.

 

GEEN ONBEKEND TERREIN

De vrijetijdseconomie is voor Saskia geen onbekend terrein. Tijdens haar Master Human Geography in Nijmegen heeft ze hier al eens onderzoek naar gedaan. ‘Voor mijn afstudeerscriptie heb ik onderzoek gedaan naar de vrijetijdssector in de Nederlandse Hanzesteden. Samen met MarketingOost heb ik de mogelijkheden verkend voor beleidsontwikkeling op het gebied van duurzaam toerisme in de Hanzesteden. Daarnaast heb ik bij de gemeente Arnhem ook al mogen meewerken aan verschillende projecten op het gebied van Toerisme en Recreatie. Dit heeft mijn passie voor de vrijetijdseconomie zeker verder aangewakkerd’.

 

Naast de projecten op het gebied van de vrijetijdseconomie zal Saskia zich ook bezighouden met de ruimtelijk economische kant. ‘Ik ben erg benieuwd hoe deze twee elkaar kunnen versterken en kan dan ook niet wachten om met de verschillende projecten aan de slag te gaan. Ik kijk er naar uit om samen met collega’s op pad te gaan voor opdrachten en mee te werken aan het creëren van een levendige, maar ook leefbare omgeving voor inwoners, ondernemers en bezoekers’.

 

VRIJE TIJD

Zelf is Saskia in haar vrije tijd ook vaak op pad. ‘Ik woon al 7 jaar in Nijmegen en ga er graag wandelend of met de racefiets op uit. Daarnaast houd ik er ook van om door de stad te struinen en ben ik geregeld op één van de vele terrassen van Nijmegen te vinden. Ik ben opgegroeid in Zwolle en op vrijdagavond kan je me dan ook nog wel eens in het stadion van PEC Zwolle tegenkomen 😉’

 

Meer weten over Saskia? Ze leert je graag kennen!

MEER WETEN OVER DIT ONDERWERP?

Neem dan gerust contact op met een van onderstaande contactpersonen of maak gebruik van het contactformulier.

Contactformulier

Vul onderstaande velden en laat een bericht achter. Wij zullen jouw bericht spoedig beantwoorden.

Documenten of tekeningen uploaden
No file chosen
  • Gemeente Leiden
  • Efteling
  • ANWB
  • Marketing Oost
  • Gemeente Veendam
  • Recreatieschap Drenthe